HOME
CONTACT
 
 
 
 

   Obiectivul principal al C.P.F. MILLENIUM este acela de a ridica nivelul profesional al participantilor la cursurile organizate sub egida sa. Pregatirea sustinuta, de un inalt profesionalism, si informarea corecta a cursantilor nostri sunt dezideratele noastre permanente. Cursurile organizate se adreseaza, in special, celor implicati in zona financiara, dar si celor care vor sa se initieze in tainele pietelor financiare. Pentru unii dintre cursanti, diploma acordata de C.P.F. Millenium le deschide o usa in calea spre o noua profesie. Pentru a-si atinge obiectivele propuse, C.P.F. MILLENIUM organizeaza cursuri de o inalta tinuta profesionala, cu specialisti care au, deopotriva, experienta practica si teoretica.
Cu NOI vei REUSI!

   1.Constituire locuri de munca
 
Primul obiectiv al C.P.F. MILLENIUM este constituirea potentiala a unor noi locuri de munca pentru a asigura pe de o parte absorbtia absolventilor invatamantului superior de profil, cat si completarea structurilor functionale ale companiilor cu personal specializat.

In acest cadru consideram oportuna organizarea in continuare in Capitala si in Centrele Pilot a cursurilor de consultanta in investiti financiare - activitate ce consta in prestarea cu titlu profesional de servicii de analiza a instrumentelor financiare, de selectare a portofoliului si evaluare precum si publicare de opinii si recomandari in legatura cu vanzarea si cumpararea de instrumente financiare; dreptul de exercitare a profesiei cere insa indeplinirea anumitor conditii de autorizare precum si absolvirea cursurilor si testelor organizate de C.P.F. MILLENIUM.

Avem in vedere continuarea demersurilor incepute in directia diversificarii serviciilor profesionale in sprijinul societatilor de investitii financiare si a institutiilor financiare, inclusiv profilarea unor activitati si profesii noi specializate de tipul:

Consilier pentru impozite si taxe (consilier fiscal)
Consilier privind managementul portofoliului de titluri
Consilier pentru investitiile financiare
Auditor pentru entitatile pietei de capital
Evaluator pentru activele financiare ale companiei
Alte tipuri de cursuri la solicitarea expresa a unor posibili participanti (ex: cursuri pentru investitori in piata de capital)

    2.Informare si formare

Un alt obiectiv obiectiv major al centrului nostru are in vedere continuarea activitatii de informare-formare in problemele pietei de capital. Este in curs de definitivare proiectul unui program , "Seminarii - Dezbateri profesionale". Durata fiecarei actiuni este diferita de 2 - 4 - 6 zile cu tematica adaptata auditoriului caruia îi este adresata, respectiv: la nivel managerial 1-2 zile; la nivel profesional pentru operatorii de bursa, financiar-contabilitate, etc., 5-6 zile, pentru informarea publica si initierea in domenii de specialitate 2 - 3 zile.

Temele prevazute vor fi sustinute de specialisti recunoscuti din diferite institutii, societati financiare, banci, institutii de invatamant superior din tara si strainatate.

Tematica mentionata este susceptibila de modificare inclusiv duratele estimate.
 

C.P.F. MILLENIUM este institutia de atestare a cunostintelor, in scopul abilitarii de catre ASF a profesionistilor PIETEI DE CAPITAL din ROMANIA si UNIUNEA EUROPEANA. Obiectivul principal al C.P.F. MILLENIUM este acela de a ridica nivelul profesional al participantilor la cursurile organizate sub egida sa. Pentru a-si atinge obiectivele propuse, C.P.F. MILLENIUM organizeaza cursuri de o inalta tinuta profesionala, cu specialisti care au, deopotriva, experienta practica si teoretica.

Cu NOI vei REUSI!

Copyright 2006-2007 P.F.C. Millenium